Om oss

En städfirma med kunden i centrum

Vi är en städfirma som funnits i över tolv år. Det gör att vi skaffat oss en ovärderlig kunskap och erfarenhet som du som kund kan dra nytta av. Vårt sätt att arbeta skiljer sig från andra, nyetablerade företag i branschen.

Vi har lärt oss vikten av att möta våra kunder på kundernas villkor. Ingen kund eller beställare är den andra lik - alla har olika önskemål, olika behov och krav. Genom att vara flexibla och kundorienterade så kan vi också möta dessa - oavsett hur de ser ut. Det är en av våra absoluta styrkor: behöver du hjälp med städning så kan vi också hjälpa dig. Oavsett hur denna städning ser ut.

Vår personal är en annan stor styrka. Vi vore ingenting utan dem. All personal erbjuds schyssta villkor och spännande, utmanande och varierande arbetsuppgifter där utbildning regelbundet sker. Detta skapar en dynamisk arbetsmiljö där trivseln står högt i kurs och där en lagkänsla finns närvarande. Att vi har en väldigt låg personalomsättning är ett bevis på att vi lyckats skapa en sund och trygg arbetsmiljö.

rent på arbetsplatsen kontorsstädning Karlstad

Säkra och trygga lösningar

Som kund så kommer du att känna att du står i centrum. Vi lyssnar alltid in och möter dina önskemål. Rätt bemötande är en självklarhet. Du ska även känna trygghet med att anlita oss.

Vi har tagit fram speciella rutiner för exempelvis nyckelhantering och frågor som rör larm. Det gäller oavsett om det handlar om din villa i Kil eller om en kontorsstädning i Karlstad. Ingen ska gå sönder - och ingenting ska försvinna.

Vår personal kontrolleras alltid innan anställning och, i den mån det är möjligt, så ser vi gärna att samma personal kommer och städar exempelvis hemma hos dig. Det ger dels dig en trygghet och dels så öppnar det upp för mer effektivt arbetet. Vi erbjuder trygga och säkra lösningar för dig som kund.

Städa rent - utan att förstöra natur och miljö

Ett problem i städbranschen är av en väldigt motsägelsefull natur. Det innebär att många städföretag städar rent - men att det drabbar natur och miljö. Vi undviker tunga, giftiga kemikalier och använder produkter med miljömärkning. Vår ambition är att minimera våra egna avtryck på miljön och att bidra till en bättre natur och värld. Det går att städa rent utan giftiga kemikalier; det kräver bara ett annorlunda arbete. Vi vet hur det ska gå till.

Låter detta intressant? Välkommen att kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte och ser hur vårt samarbete kan se ut i framtiden. Välkommen!

Trygg och pålitlig kontorsstädning i Karlstad