Tjänster

Mer än bara kontorsstädning i Karlstad

Vi är en mångsidig städfirma som erbjuder våra tjänster inom allt som rör städning. Oavsett om du anlitar oss som privatperson, som företag eller som exempelvis representant för en BRF så kan du räkna med att du får valuta för dina pengar. Vi sätter alltid kunden i främsta rummet och vi anpassar oss alltid efter kundens unika, och specifika, önskemål och behov.

Vad behöver du hjälp med? Vi erbjuder heltäckande lösningar inom alla områden och vi tänkte här nedan gå igenom lite kortfattat om några av de tjänster du kan anlita oss för.

Hittar du inte exakt vad du söker så är du välkommen att kontakta oss ändå - det är långt ifrån omöjligt att vi kan hitta en skräddarsydd lösning som passar för dig!

nystädat kontor kontorsstädning Karlstad

  • Hemstädning. Om kontorsstädning är vår mest populära tjänst hos företag så är hemstädning motsvarande för privatpersoner. Vid en hemstädning så utgår vi alltid från dina behov. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över hur du bor, vad du behöver ha städat och där vi gör en uppskattning kring både tid och pris. Du bestämmer själv hur upplägget sedan ska se ut. För en del räcker det med någon städning i månaden medan andra är i behov av städning veckovis. Hemstädning inkluderas i Rut-avdraget och det innebär att du kan dra av halva kostnaden för arbetet som vi lägger ner. Säkerheten är viktig. Vi städar i ditt hem och för att erbjuda trygghet så har vi utformat säkra rutiner både vad gäller larm- och nyckelhantering. Ingenting riskerar att hamna i fel händer, det garanterar vi.
  • Flyttstädning. Dags att flytta? Varför inte ta vår expertis för att slippa det absolut jobbigaste med en flytt: att städa? Vi följer en checklista som är baserad på de riktlinjer som tagit fram av Mäklarsamfundet gällande flyttstädning. Det garanterar att du blir godkänd. Om en flyttstädning genomförs undermåligt - eller inte sker överhuvudtaget - så kan man drabbas av ett vite. Genom att anlita oss så kan du fokusera på det väsentliga: att i lugn och ro flytta in i den nya bostaden. Resten sköter vi! Även här gäller Rut-avdraget.
  • Storstädning. Det finns tillfällen då man måste städa mer grundligt - bröllop, dop eller då man fyller jämnt. Vid sådana tillfällen erbjuder vi storstädning som ett alternativt. Vid en sådan så städas hela din bostad grundligt och från golv till tak. Vi avsätter alltid tillräckligt med personal för att hålla oss både inom tids- och prisram. Rut-avdrag? Självklart!
  • Byggstädning. Att städa efter en renovering eller en nybyggnation tar tid och det är väldigt ansträngande. Det riskerar att ta udden av den njutning och förväntan man har. Vi kan sköta städningen åt er och ge er en möjlighet att fullt ut njuta av det projekt ni slutfört.
  • Visningsstädning. Inför en försäljning av en bostad så kommer städningen att spela en avgörande roll. Visningen fäller ofta avgörande kring huruvida en spekulant går vidare eller om denne avstår från att delta i en budgivning. Genom en väl genomförd visningsstädning så kan du erbjuda spekulanterna ett perfekt första intryck av din bostad. Allt ser rent och inbjudande ut och en fräsch doft möter dem i hallen. Det gör skillnad och det ökar dina chanser att nå högsta möjliga slutpris.
Trygg och pålitlig kontorsstädning i Karlstad